Joomla! WallpaperComplete Joomla! of Wordpress website: €180

Onderhoud en updates: €18 per maand of €200 per jaar

Premium template: Vanaf €18

Joomla! Hikashop webshop: + €98 (excl. producten)

Teksten vertalen (van NL naar ENG): €0.05 per woord

(Contact) formulier met reCaptcha: + €28

Website/Webshop aanpassen aan de feestdagen: €18 per feestdag

Betaling: De helft vooraf en het restant, als de opdracht klaar is.

Betaalmethode: Betaalopdracht ING | Bankoverschrijving | Paypal

Website content: Teksten, foto's en video's moet u zelf aanleveren.

BTW: inclusief voor particulieren, exclusief voor bedrijven.


Gratis website? Betaal met Facebook likes!

Vraag 50 Facebook vrienden om mijn pagina (www.facebook.com/joomlafreak.nl) te liken en ik bouw met alle plezier een volledige Joomla! of Wordpress website voor u. Opgelet: deze aanbieding is exclusief webhosting en domeinnaam.


Wat is Joomla!?

Onderstaande video is Nederlands ondertitelt.


Joomla! is dus een opensource (gratis software, die voor iedereen beschikbaar is) Content Management Systeem (CMS), waarmee volledige websites en webwinkels gebouwd kunnen worden. De Nederlandse versie van Joomla! is gratis te downloaden op Joomla!NL. Joomla! is zelf te beheren en te onderhouden. Hier heb je wel enige kennis en heel veel geduld voor nodig. Er is ontzettend veel te leren en te ontdekken. Maar als je eenmaal weet hoe alles werkt, kun je de mooiste websites en webshops creëren

Onderhoud en updates: €18 per maand of €200 per jaar

Dit contract is voor het updaten van Joomla! of Wordpress, de modules en componenten. Ook het toevoegen/veranderen/verwijderen van uw producten, teksten, afbeeldingen en video's is hier onderdeel van.

Webhosting en eigen domeinnaam:

Iedereen, die een website, webwinkel of blog wilt laten maken, ontkomt helaas niet aan de vaste jaarlijkse kosten van webhosting en een eigen domeinnaam. Deze moet u er dan ook altijd extra bijrekenen. Maar! Registreert u zich bij One.com dan krijgt u via een speciale kortings-link, die u persoonlijk van mij krijgt, €14 korting bij het afrekenen! Hoe geweldig is dat???

Hulp nodig met een bestaande Joomla! of Worpress website? Ook geen probleem!

Via het gratis programma Wayk Now, kan ik u gemakkelijk op afstand van dienst zijn. Ook kan ik u nieuwe dingen bijleren en handige tips geven. Ervaar vandaag nog het gemak van hulp op afstand!